Schilder Rotterdam

 

Op zoek naar een schilder in Rotterdam en omstreken? Zoek dan niet verder: voor al uw schilderwerken bent u op de juiste plek bij Storm Vastgoedzorg in Barendrecht. Wij zijn al meer dan 75 jaar expert in uiteenlopende schilderdiensten zoals renovaties en onderhoud.

Over schilder Storm Vastgoedzorg

Wanneer u kiest voor Storm Vastgoedzorg als uw schilder in Rotterdam, dan bieden wij u een uitstekende service en wordt u altijd geholpen door ervaren personeelsleden met de juiste expertise in huis voor de betreffende klus. Doordat wij lage overheadkosten hebben, goed personeel en strakke planningen, kunnen wij aantrekkelijke prijzen hanteren. Tevens zijn wij altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk door de goede relaties met onze leveranciers.

 

 

Vastgoed onderhoud bij Storm Vastgoedzorg

Bij Storm Vastgoedzorg bent u in goede handen voor uiteenlopende schilderdiensten. Of u nu als particulier, vastgoedbelegger of VVE-beheerder op zoek bent naar een ervaren schilder in Rotterdam: Storm Vastgoedzorg heeft voor u het juiste personeel klaar staan. Wij bieden onze schilderdiensten aan bedrijven aan zoals bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en veel meer. Met onze 75 jaar ervaring kunnen wij elke schilderklus klaren: van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud. Naast schilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor:

  • Schilderwerk
  • Behangwerk
  • Dakbedekkingswerkzaamheden
  • Hogedrukreiniging
  • Betonherstel (reparatie)
  • Impregneerwerk
  • Graffiti-beschermingssystemen
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een schilder in Rotterdam en wilt u gebruik maken van de diensten van Storm Vastgoedzorg? Vul dan het contactformulier in en dan komen wij z.s.m. bij u terug. Voor een vrijblijvend gesprek, een scherpe offerte of informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar (0180) 654 090. Voor al het schilderwerk bent u in goede handen bij Storm Vastgoedzorg!

 


Contact

 


Onze gegevens

Storm Vastgoedzorg B.V.

Adres: Brugge 6
  2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
Fax: 0180-654322
E-mail:

info@stormvastgoedzorg.nl

KvK nr: 61217905