Geschiedenis

‘Ooit begon Jan Storm senior een eigen schildersbedrijf en maakte zijn offertes op de achterkant van een sigarendoosje.’

In 1938 is de onderneming te Rotterdam opgericht als schildersbedrijf, dat al snel een goede reputatie in Rotterdam opbouwde. Wij zijn zo’n 50 jaar in Rotterdam gevestigd geweest, 12 jaar in Rhoon en sinds 2000 in Barendrecht.

 

Kortom Storm Vastgoedzorg is een schilders- en afwerkingsbedrijf dat al ruim 75 jaar staat voor kwaliteitswerk in de regio Zuidwest-Nederland.


Tegenwoordig kunnen we tot op de cent nauwkeurig berekenen wat een werk moet kosten, maar aan de basis staan dan ook meer dan 75 jaar ervaring en deskundigheid.

Organisatorisch streeft Storm Vastgoedzorg vanuit haar moderne kantoor te Barendrecht naar een optimale dienstverlening, met veel aandacht voor kennisoverdracht.

Het personeel kan op hun werk afgestemde bedrijfsopleidingen volgen, om zodoende nog meer deskundigheid te bereiken. Een belangrijk facet is dat de werknemers van Storm Vastgoedzorg voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid. Dat betekent niet alleen aandacht voor het afleveren van vakwerk, maar ook voor de veiligheids- en milieu-eisen, zoals verfopslag en afvoer van verfresten.


Meer informatie?

 

 Storm Vastgoedzorg B.V.
Brugge 6
2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
E-mail: info@stormvastgoedzorg.nl