Certificeringen

Storm Vastgoedzorg is zich bewust van de toegevoegde waarde van certificeringen. Tegenwoordig is het zeer belangrijk voor zowel de interne organisatie als voor externe partijen om alles op orde te hebben.

De belangrijkste certificeringen worden hieronder kort aangestipt.

  • Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf, waardoor u als klant verzekerd bent van een professionele partner. Het AF keurmerk voorziet in: inzet van echte vakmensen, totaaladvies, professionele verfsystemen, minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk en 4 jaar op binnenschilderwerk, garantie door de stichting AF en nog vele andere zaken.
  • Binnen het bedrijf geldt veiligheid als een belangrijk aspect, Storm Vastgoedzorg is dan ook VCA* gecertificeerd. Dit betekent dat onze werknemers  op een verantwoorde wijze hun werkzaamheden uitvoeren.
  • Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd, wat aanduidt dat kwaliteit voor ons zeer belangrijk is. Veel bedrijven zien de toegevoegde waarde niet van ISO, wat niet terecht is. ISO is een kwaliteitssysteem binnen een organisatie, waardoor een organisatie klantgerichter en doelgerichter te werk gaat. Dit alles om een optimale kwaliteit aan de klant te leveren.

Meer informatie?

 

 Storm Vastgoedzorg B.V.
Brugge 6
2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
E-mail: info@stormvastgoedzorg.nl