Vastgoed onderhoud

 

Bent u als vastgoedbelegger of VVE-beheerder op zoek naar een schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoed onderhoud? Dan bent u in goede handen bij Storm Vastgoedzorg: al ruim 75 jaar expert in vastgoed onderhoud in Barendrecht en omstreken!

Vastgoed onderhoud bij Storm Vastgoedzorg

Bij Storm Vastgoedzorg kunt u terecht voor een groot aantal diensten. Wij bieden onze schilderdiensten aan bedrijven aan zoals bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en veel meer. Met onze 75 jaar ervaring kunnen wij elke klus voor u klaren. Naast schilderwerk kunt u bij ons ook terecht voor behangwerk, dakbedekkingswerkzaamheden, hogedrukreiniging, betonherstel (reparatie), impregneerwerk, graffiti-beschermingssystemen, houtrotreparatie en kozijnvervanging.

 

 

Voordelen van Storm Vastgoedzorg

Kiest u voor de expertise van Storm Vastgoedzorg? Dan geniet u van onderstaande voordelen in vastgoed onderhoud. Wij:

  • zijn altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk door de goede relaties met onze leveranciers
  • hanteren korte communicatielijnen met onze klanten
  • bieden u een uitstekende service
  • zijn grotendeels onafhankelijk van derden door de eigen hoogwerkers met personeel
  • hebben alleen personeelsleden die kwaliteitswerk kunnen garanderen
  • kunnen aantrekkelijke prijzen hanteren, door lage overheadkosten, goed personeel en strakke planningen

Contact opnemen

Wilt u gebruik maken van de schilderdiensten van Storm Vastgoedzorg voor vastgoed onderhoud? Neem dan contact op met ons door het contactformulier in te vullen. Voor een vrijblijvend gesprek, een scherpe offerte of informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar (0180) 654 090. Voor vastgoed onderhoud bent u in goede handen bij Storm Vastgoedzorg!


Contact

 

 


Onze gegevens

Storm Vastgoedzorg B.V.

Adres: Brugge 6
  2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
Fax: 0180-654322
E-mail: info@stormvastgoedzorg.nl
KvK nr: 61217905