Schilderwerk Rotterdam

Voor het beste schilderwerk in Rotterdam en omstreken kiest u voor Storm Vastgoedzorg: de expert in vastgoed onderhoud, renovatie en schilderwerken. Wij beschikken over zeer bekwame en professionele medewerkers die elke klus voor u klaren. Voor ons staat een goede relatie met de klant voorop. Dit resulteert in korte communicatielijnen en een sterke servicegerichte aanpak.

Waarom uw schilderwerk overlaten aan ons?

Wanneer u kiest voor Storm Vastgoedzorg, bieden wij uitstekende service en wordt u altijd geholpen door ervaren personeelsleden met de juiste expertise in huis voor de betreffende klus. Door onze lage overheadkosten, goed personeel en strakke planningen, hanteren wij zeer scherpe prijzen. Tevens zijn wij altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk door de goede relaties met onze leveranciers.

 

 

Onze diensten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uiteenlopende schilderdiensten. Storm Vastgoedzorg staat voor u kaar, of u nu als particulier, vastgoedbelegger of VVE-beheerder op zoek bent naar kwaliteit schilderwerk in Rotterdam, wij regelen het voor u. Onze klantenkring bestaat onder andere uit bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en veel meer. Van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud, met onze 75 jaar ervaring is geen enkel schilderwerk een probleem. Naast schilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor:

  • Behangwerk
  • Dakbedekkingswerkzaamheden
  • Hogedrukreiniging
  • Betonherstel (reparatie)
  • Impregneerwerk
  • Graffiti-beschermingssystemen
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging

 

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die wij bieden en wilt u uw schilderwerk in Rotterdam aan ons overlaten? Neem contact met ons op! Dit is mogelijk door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar (0180) 654 090. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Voor al het schilderwerk bent u in goede handen bij Storm Vastgoedzorg!

 

 

Contact

 


Onze gegevens

Storm Vastgoedzorg B.V.

Adres: Brugge 6
  2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
Fax: 0180-654322
E-mail: info@stormvastgoedzorg.nl
KvK nr: 61217905