Schilders Rotterdam

Bent u al vve-beheerder of vastgoedbelegger op zoek naar de beste schilders in de omgeving van Rotterdam? Zoek dan niet verder: voor al uw schilderwerken bent u op de juiste plek bij Storm Vastgoedzorg in Barendrecht. Al meer dan 75 jaar zijn wij expert in uiteenlopende schilderdiensten zoals renovaties en onderhoud.

Over de schilders Storm Vastgoedzorg

Kiest u voor Storm Vastgoedzorg als uw schilder in Rotterdam, dan bent u verzekerd van uitstekende service en wordt u altijd geholpen door ervaren personeelsleden met de juiste expertise in huis voor de betreffende klus. Dankzij onze lage overheadkosten hebben, goed personeel en strakke planningen, zijn wij in staat aantrekkelijke prijzen te hanteren. Daarnaast zijn we altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk dankzij de goede relaties met onze leveranciers.

 

Vastgoed onderhoud bij Storm Vastgoedzorg

U bent bij ons in goede handen voor uiteenlopende schilderdiensten. Of u nu als particulier, vastgoedbelegger of VVE-beheerder op zoek bent naar ervaren schilders in Rotterdam: Storm Vastgoedzorg heeft het juiste personeel klaarstaan. Organisaties zoals bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen en overheidsinstellingen maken gebruik van onze schilderdiensten. Met onze 75 jaar ervaring kunnen wij elke schilderklus klaren: van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud. Naast schilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor:

  • Behangwerk
  • Dakbedekkingswerkzaamheden
  • Hogedrukreiniging
  • Betonherstel (reparatie)
  • Impregneerwerk
  • Graffiti-beschermingssystemen
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging

Contact opnemen

Bent u op zoek naar schilders in Rotterdam en wilt u gebruik maken van de diensten van Storm Vastgoedzorg? Vul ons contactformulier in op de website en wij komen z.s.m. bij u terug. Voor een vrijblijvend gesprek, een scherpe offerte of informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar (0180) 654 090. Voor al het schilderwerk bent u in goede handen bij Storm Vastgoedzorg!


Contact

 


Onze gegevens

Storm Vastgoedzorg B.V.

Adres: Brugge 6
  2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
Fax: 0180-654322
E-mail: info@stormvastgoedzorg.nl
KvK nr: 61217905