Schilder Zwijndrecht

 

Voor een schilder in Zwijndrecht belt u Storm Vastgoedzorg. Ons schilderbedrijf is gevestigd in Barendrecht en heeft al ruim 75 jaar ervaring in diverse schilderwerken. Bij ons krijgt u tegen scherpe prijzen een uitstekende service, inclusief korte communicatielijnen en een sterk service gerichte aanpak. We kunnen u deze kwaliteit aanbieden tegen lage tarieven vanwege onze lage overheadkosten, onze strakke planningen en goede personeel. Onze medewerkers zijn namelijk bekwame en professionele vakmensen die voortdurend verder door ons worden opgeleid en getraind. Daardoor kunnen we u uiteenlopende diensten aanbieden. Op zoek naar een schilder in Zwijndrecht en wilt u meer weten? Neem dan gelijk contact met ons op.

Onze diensten

Storm Vastgoedzorgkan als schildersbedrijf meerderesoorten klussen voor u klaren. Of u nu op zoek bent naar een onderhoudsschilder, een ervaren schilder in Zwijndrecht voor een reparatieklus of andere schilderwerken: wij hebben iemand voor u. Onder onze diensten vallen onder meer:

  • Schilderwerk;
  • Behangwerk;
  • Dakbedekkingswerkzaamheden;
  • Hogedrukreiniging;
  • Betonherstel (reparatie);
  • Impregneerwerk;
  • Graffiti-beschermingssystemen;
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging.

Wij werken voor particulieren, vastgoedbeleggers, maar ook voor bedrijven zoals bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en nog vele andere. Ons schildersbedrijf gaat geen uitdaging uit de weg.

 

Storm Vastgoedzorg voor een schilder in Zwijndrecht

BijStorm Vastgoedzorgkrijgt u uitstekende service voor uw geld. Wij hebben altijd ervaren medewerkers klaar staan om u te helpen met veel kennis en expertise.Als schildersbedrijf steken we veel tijd in het onderhouden van goede relaties met onze leveranciers, waardoor we altijd up-to-date blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van schilderwerken. Ook is ons bedrijf AF-erkend en beschikken we over VAC en ISO 9001 certificaten. Met andere woorden, wij stellen alles te werk om onze zaakjes op orde te houden en u de beste service te kunnen verlenen.

 

Contact opnemen?

Maak dan gebruik van de diensten van Storm Vastgoedzorg als u op zoek bent naar een schilder in Zwijndrecht. Voor een geheel vrijblijvend gesprek, een scherpe offerte of voor verdere informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Vul hetcontactformulier op onze site in, stuur ons mailen of bel ons via (0180) 654 090. Voor al uw schilderwerken bent u bij ons in goede handen!

 

Contact