Schilder Vlaardingen

Kies Storm Vastgoedzorg voor al uw schilderwerken. Kiezen voor ons betekent namelijk kiezen voor een uitstekende service tegen een lage prijs. Daarom schakelt u Storm Vastgoedzorg in als u op zoek bent naar een schilder in Vlaardingen. Wij zijn in 1938 opgericht in Rotterdam en inmiddels gevestigd in een modern kantoor in Barendrecht. Met al meer dan 75 jaar ervaring kunnen wij elke klus aan. Doordat we lage overheadkosten hebben en een strakke planning hanteren kunnen we u onze diensten tegen scherpe tarieven aanbieden. Verder steekt ons schildersbedrijf veel tijd en moeite in het up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerken. Zo bent u met ons verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Op zoek naar een schilder in Vlaardingen? Neem dan gelijk contact met ons op.

 

Flexibiliteit bij Storm Vastgoedzorg

Storm Vastgoedzorg kan u talloze diensten aanbieden. Onder onze diensten vallen onder andere:

  • Schilderwerk;
  • Behangwerk;
  • Dakbedekkingswerkzaamheden;
  • Hogedrukreiniging;
  • Betonherstel (reparatie);
  • Impregneerwerk;
  • Graffiti-beschermingssystemen;
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging.

Storm Vastgoedzorg beschikt over een dynamisch team. We zijn onze medewerkers voortdurend verder aan het opleiden en trainen en zijn zeer trots op onze flexibiliteit. Hierdoor kunnen we u namelijk verschillende diensten aanbieden.Wij hebben altijd een schilder in Vlaardingen voor u klaar staan: of u nu op zoek bent naar een ervaren schilder in Schiedam, een onderhoudsschilder of iemand die reparatiewerkzaamheden voor u kan verrichten. Ons schildersbedrijf werkt voor een gevarieerde klantenkring, waaronder particulieren, vastgoedbeleggers, maar ook voor bedrijven zoals bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en meer.

Schilder Vlaardingen

 

Een schilder in Vlaardingen van Storm Vastgoedzorg

Bij Storm Vastgoedzorggaat kwaliteit voor alles. Zo zijn we voortdurend bezig ons personeel verder op te leiden en te trainen en zijn we tevens een AF-erkend schildersbedrijf met zowel VAC als ISO 9001 certificaten. Deze certificaten geven aan dat we als organisatie professionaliteit, veiligheid en kwaliteit van het grootste belang vinden.Voor een schilder in Vlaardingen kiest u dus voor Storm Vastgoedzorg.

 

 

Contact opnemen?

Bent u op zoek naar een ervaren schilder in Vlaardingen?Neem dan gelijkcontact met ons op voor een scherpe offerte. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons ook geheel vrijblijvend bellen naar (0180) 654 090, het contactformulier op onze site invullen of een mailtje sturen. Kies Storm Vastgoedzorg voor al uw schilderwerken!