Schilder Schiedam

Heeft u een schilderklus waarbij u de hulp van een ervaren schilder in Schiedam wel kunt gebruiken? Kies dan voor Storm Vastgoedzorg. Ons schildersbedrijf heeft al meer dan 75 jaar ervaring in allerlei soorten schilderwerken. Wij voeren uw schilderklussen uit tegen de beste kwaliteit en voor de laagste prijzen. Het leveren van kwaliteit staat bij ons namelijk op de eerste plaats. Zo zijn we voortdurend bezig ons personeel verder op te leiden en te trainen en zijn we tevens een AF-erkend schildersbedrijf met zowel VAC als ISO 9001 certificaten. Deze certificaten geven aan dat we als organisatie professionaliteit, veiligheid en kwaliteit van het grootste belang vinden. Als u op zoek bent naar een schilder in Schiedam die uw schilderklus kan klaren, neem dan gelijk contact met ons op.

 

Schilderwerken bij Storm Vastgoedzorg

Storm Vastgoedzorgis trots op zijn dynamische en flexibele team. Onze getalenteerde medewerkers zijn van diverse markten thuis en we kunnen u daarom uiteenlopende diensten aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een ervaren schilder in Schiedam, een onderhoudsschilder of iemand die reparatiewerkzaamheden voor u kan verrichten: wij hebben iemand voor u klaar staan. Wij werken voor een grote klantenkring, waaronder particulieren, vastgoedbeleggers, maar ook voor bedrijven zoals bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en nog vele andere. Onder onze diensten vallen onder meer:

  • Schilderwerk;
  • Behangwerk;
  • Dakbedekkingswerkzaamheden;
  • Hogedrukreiniging;
  • Betonherstel (reparatie);
  • Impregneerwerk;
  • Graffiti-beschermingssystemen;
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging.

Schilder Schiedam

 

 

Een schilder in Schiedam van Storm Vastgoedzorg

Storm Vastgoedzorgkan u onze diensten aanbieden tegen de laagste prijzen. Wij hebben lage overheadkosten en strakke planningen, alsmede hardwerkende medewerkers die zich altijd ten volste inzetten. Ook steken wij als schildersbedrijf veel tijd in het up-to-date blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van schilderwerken door de goede relaties met onze leveranciers. Daardoor kunnen we onze prijzen laag houden, terwijl we u toch van de beste kwaliteit voorzien. Voor een schilder in Schiedam kiest u dus voor Storm Vastgoedzorg.

 

Contact opnemen?

Op zoek naar een schilder in Schiedam?Neem dan snel contact met ons op voor een scherpe offerte. Voor meer informatie kunt u ons ook geheel vrijblijvend bellen naar (0180) 654 090, het contactformulier op onze site invullen of ons een e-mail sturen. Kies Storm Vastgoedzorg voor al uw schilderwerken!

 

Contact