Schilder Ridderkerk

Kies voor Storm Vastgoedzorg als u op zoek bent naar een schilder in Ridderkerk. Wij staan al ruim 75 jaar garant voor kwaliteitswerk. We zijn opgericht in 1938 te Rotterdam en zijn inmiddels gevestigd in een modern kantoor in Barendrecht. Ons schildersbedrijf vind het leveren van kwaliteit van het hoogste belang. We zijn daarom een AF-erkend schildersbedrijf, waardoor u met ons verzekerd bent van een professionele partner. Tevens zijn we VAC en ISO 9001 gecertificeerd. Storm Vastgoedzorg heeft bekwame en ervaren personeel in dienst dat voortdurend verder wordt getraind en opgeleid. We kunnen u daarom een ruim dienstenpakket aanbieden. Bent u op zoek naar een schilder in Ridderkerk in omgeving en wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op.

 

 

Een ruim dienstenpakket

Storm Vastgoedzorg gaat voor geen enkele klus uit de weg. Ons dynamische en flexibele team zit vol met talent en we kunnen u daarom uiteenlopende diensten aanbieden. Bent u op zoek bent naar een onderhoudsschilder, een ervaren schilder in Dordrecht voor een reparatieklus of iemand voor andere schilderwerken? Geen probleem, wij zijn u graag van dienst. Onder onze diensten vallen onder meer:

  • Schilderwerk;
  • Behangwerk;
  • Dakbedekkingswerkzaamheden;
  • Hogedrukreiniging;
  • Betonherstel (reparatie);
  • Impregneerwerk;
  • Graffiti-beschermingssystemen;
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging.

Storm Vastgoedzorgwerkt voor een diverse klantenkring. Wij verrichten onze diensten onder andere voor particulieren, vastgoedbeleggers, maar ook voor bedrijven zoals bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en nog veel meer.

 

Een schilder te Ridderkerk voor een lage prijs

Door te kiezen voorStorm Vastgoedzorgals uw schilder in Ridderkerkkiest u voor een schildersbedrijf dat een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hanteert. Wij kunnen u lage tarieven aanbieden vanwege onze lage overheadkosten, efficiënte personeel en strakke planningen. Doordat we goede contacten onderhouden met onze leveranciers blijven we altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen qua schilderwerken. Zo kan ons personeel u van de beste kwaliteit voorzien.

Schilder Ridderkerk

 

Bel ons nu

Kies voor Storm Vastgoedzorg voor uw schilder in Ridderkerk. Bel ons gelijk voor een vrijblijvend gesprek. We zijn te bereiken via (0180) 654 090. U kunt ook een scherpe offerte, of verdere informatie aanvragen door contact met ons op te nemen. Vul daarvoor het contactformulier op onze site in, of stuur ons een e-mail.

 

Contact