Schilder Dordrecht

Heeft u een schilderklus en bent u daarom op zoek naar een schilder in Dordrecht? Storm Vastgoedzorg kan u verder helpen. Wij zijn een schildersbedrijf met al meer dan 75 jaar ervaring in allerlei verschillende soorten schilderwerken, waaronder renovaties en onderhoud. Onze medewerkers zijn bekwame en professionele vakmensen. Ons bedrijf is voortdurend aan het investeren in het verder opleiden en trainen van onze medewerkers. Daardoor kunnen wij als schildersbedrijf in Dordrecht allerlei soorten diensten aanbieden van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Op zoek naar een schilder in Dordrecht? Neem dan gelijk contact met ons op.

 

 

Vastgoed onderhoud bij Storm Vastgoedzorg

Storm Vastgoedzorgkan als schildersbedrijf uiteenlopende schilderwerken voor u verrichten. Wij werken voor particulieren, vastgoedbeleggers, maar ook voor bedrijven zoals bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en nog vele andere. Wij zijn niet bang voor uitdagingen en kunnen elke klus klaren. Of u nu op zoek bent naar een onderhoudsschilder, een ervaren schilder in Dordrecht voor een reparatieklus of andere schilderwerken: ons personeel staat voor u klaar en met onze jarenlange ervaring kan Storm Vastgoedzorg elke klus klaren. Onder onze diensten vallen onder meer:

  • Schilderwerk;
  • Behangwerk;
  • Dakbedekkingswerkzaamheden;
  • Hogedrukreiniging;
  • Betonherstel (reparatie);
  • Impregneerwerk;
  • Graffiti-beschermingssystemen;
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging.

Schilder Dordrecht

 

Storm Vastgoedzorg als uw schilder in Dordrecht

Kiezen voor Storm Vastgoedzorgals uw schilder in Dordrecht betekent kiezen voor uitstekende service. Wij hebben altijd ervaren medewerkers klaar staan om u te helpen die over de juiste vaardigheden en kennis beschikken om u te helpen bij uw klus. We kunnen aantrekkelijke prijzen hanteren vanwege onze lage overheadkosten, ons uitstekende personeel en onze strakke planningen. Ook steken wij als schildersbedrijf veel tijd in het up-to-date blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van schilderwerken door de goede relaties met onze leveranciers.

 

Contact opnemen?

Op zoek naar een schilder in Dordrecht? Maak dan gebruik van de diensten van Storm Vastgoedzorg. Voor een geheel vrijblijvend gesprek, een scherpe offerte of voor verdere informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt daarvoor het contactformulier op onze site invullen, ons mailen of ons bellen via (0180) 654 090. Voor al uw schilderwerken bent u bij ons in goede handen!

 

Contact