Schilder Barendrecht

Bent u op zoek naar een schilder in Barendrecht? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Storm Vastgoedzorg is een schildersbedrijf gevestigd in Barendrecht en kan al uw schilderwerken voor u uitvoeren. Wij zijn in 1938 opgericht in Rotterdam en hebben inmiddels jarenlange ervaring opgedaan. Tegenwoordig bieden we vanuit ons moderne kantoor in Barendrecht een grote verscheidenheid aan diensten aan. Daarbij staan wij garant voor kwaliteitswerk. Zo zijn we een AF-erkend schildersbedrijf en zijn we tevens zowel VCA als ISO 9001 gecertificeerd. Kwaliteit is voor ons zeer belangrijk en we doen er dan ook alles aan om te zorgen dat we onze zaakjes op orde hebben. Als u op zoek bent naar een schilder in Barendrecht zijn we u daarom graag van dienst. Neem gelijk contact op voor meer informatie.

 

Een ervaren schilder in Barendrecht van Storm Vastgoedzorg

Als schilders- en afwerkingsbedrijf biedt Storm Vastgoedzorg verschillende diensten aan voor een brede klantenkring. Onder onze klanten vallen zowel particulieren, vastgoedbeleggers en VVE-beheerders als bedrijven zoalsbouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, zorginstellingen, overheidsinstellingen en meer. Wij schuwen geen enkele klus en zetten ons altijd in om u de beste kwaliteit te kunnen leveren. Wat uw klus ook is, wij hebben altijd een onderhoudsschilder, een schilder met ervaring in reparatiewerkzaamheden of een ander bekwaam personeelslid voor u klaar staan. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring door ons een van de volgende diensten voor u te laten verrichten:

  • Schilderwerk;
  • Behangwerk;
  • Dakbedekkingswerkzaamheden;
  • Hogedrukreiniging;
  • Betonherstel (reparatie);
  • Impregneerwerk;
  • Graffiti-beschermingssystemen;
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging.

Schilder in Barendrecht

 

Over Storm Vastgoedzorg

Als u kiest voor Storm Vastgoedzorgals uw schilder in Barendrecht kiest u voor uitstekende service. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij uw klus. Ze bieden u graag hun expertise en kennis aan. Doordat we lage overheadkosten hebben, alsmede geweldige hardwerkende medewerkers en een strakke planning kunnen we lage prijzen hanteren. Ook steken wij als schildersbedrijf veel tijd in het up-to-date blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van schilderwerken door de goede relaties met onze leveranciers.

 

Maak gelijk een afspraak

Wilt u gebruik maken van de diensten van Storm Vastgoedzorg als schilder in Barendrecht? Vul dan direct ons contactformulier in. Ook kunt u ons mailen, of bellen naar (0180) 654 090 voor een vrijblijvend gesprek, een scherpe offerte of verdere informatie. Voor al het schilderwerk bent u in goede handen bij Storm Vastgoedzorg!

 

Contact