Onderhoudsschilder

Wenst u een perfect onderhouden woning of bedrijfspand? Laat dan eens een onderhoudsschilder van Storm Vastgoedzorg langskomen. Wij zorgen ervoor dat elk pand er fraai uit blijft zien. Op deze manier wordt de waarde van het pand behouden, de eerste indruk telt immers altijd! Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw schilderwerk. Al meer dan 75 jaar zijn wij expert in uiteenlopende schilderdiensten, renovatie en onderhoud.

Waarom een onderhoudsschilder van Storm?

Kiezen voor Storm Vastgoedzorg betekent kiezen voor de beste kwaliteit en service. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en kunnen met de juiste expertise elke klus klaren. Doordat wij lage overheadkosten hebben, goed personeel en strakke planningen, kunnen wij aantrekkelijke prijzen hanteren. Wij zijn daarnaast ook nog eens altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk door de goede relaties met onze leveranciers.

 

Vastgoed onderhoud bij Storm Vastgoedzorg

U kunt al uw uiteenlopende schilderklussen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij staan voor u kaar of u nu als particulier, vastgoedbelegger of VVE-beheerder op zoek bent naar een ervaren onderhoudsschilder. Onze diensten bieden wij aan bedrijven zoals bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen en overheidsinstellingen aan. Geen enkel karwei is een probleem dankzij onze 75 jaar ervaring. Naast schilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor:

  • Behangwerk
  • Dakbedekkingswerkzaamheden
  • Hogedrukreiniging
  • Betonherstel (reparatie)
  • Impregneerwerk
  • Graffiti-beschermingssystemen
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging

Bel ons

Wenst u gebruik te maken van de diensten van Storm Vastgoedzorg als onderhoudsschilder? Neem dan nu contact met ons op. Dit is mogelijk door het contactformulier op de website in te vullen of te bellen naar (0180) 654 090. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze scherpe tarieven. Uw schilderwerk is in goede handen bij Storm Vastgoedzorg.

 

Contact

 

 


Onze gegevens

Storm Vastgoedzorg B.V.

Adres: Brugge 6
  2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
Fax: 0180-654322
E-mail: info@stormvastgoedzorg.nl
KvK nr: 61217905