Huis verven

Zoekt u ware professionals om een huis te laten verven? Bij Storm Vastgoedzorg bent u aan het juiste adres. Al uw schilderwerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Al meer dan 75 jaar zijn wij expert in uiteenlopende schilderdiensten zoals renovaties en onderhoud.

Waarom het verven van een huis aan Storm Vastgoedzorg overlaten?

Kiest u voor ons, dan kiest u voor uitstekende service en wordt u geholpen door ervaren medewerkers die over de juiste expertise beschikken voor de betreffende klus. Wij kunnen scherpe prijzen bieden dankzij lage overheadkosten, goed personeel en strakke planningen. Daarnaast zijn wij altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk door de goede relaties met onze leveranciers.

 

Onze diensten

Voor uiteenlopende schilderdiensten bent u bij Storm Vastgoedzorg aan het juiste adres. Of u nu als particulier, vastgoedbelegger of VVE-beheerder op zoek bent naar een ervaren schilder nabij Rotterdam: wij hebben het juiste personeel voor u klaar staan. Storm Vastgoedzorg biedt schilderdiensten aan organisaties als bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en veel meer aan. Wij klaren elke schilderklus met onze 75 jaar ervaring, van renovatie tot nieuwbouw en onderhoud. U kunt ons naast schilderwerk ook inschakelen voor:

  • Behangwerk
  • Dakbedekkingswerkzaamheden
  • Hogedrukreiniging
  • Betonherstel (reparatie)
  • Impregneerwerk
  • Graffiti-beschermingssystemen
  • Houtrotreparatie en kozijnvervanging

Meer weten?

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die wij bieden en wilt u uw huis laten verven door Storm Vastgoedzorg? Neem dan nu contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug. U kunt ons ook altijd bellen op (0180) 654 090 voor een vrijblijvend gesprek, scherpe offerte of meer informatie. Voor al het schilderwerk bent u in goede handen bij Storm Vastgoedzorg!


Contact

 

 


Onze gegevens

Storm Vastgoedzorg B.V.

Adres: Brugge 6
  2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
Fax: 0180-654322
E-mail: info@stormvastgoedzorg.nl
KvK nr: 61217905