Huis laten verven

Al ruim 75 jaar staat Storm Vastgoedzorg voor kwaliteitswerk in en rondom de regio Zuid-Holland. Wilt u als vastgoedbelegger of VVE-beheerder een huis laten verven? Bij ons bent u aan het juiste adres. Al ruim 75 jaar zijn wij expert in vastgoed onderhoud in Barendrecht en omstreken!

Een huis laten verven door Storm Vastgoedzorg

Bij Storm Vastgoedzorg kunt u terecht voor diverse diensten. Wij bieden onze schilderdiensten aan bedrijven aan zoals bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en veel meer. Naast schilderwerk kunt u bij ons ook terecht voor graffiti-beschermingssystemen, houtrotreparatie behangwerk, dakbedekkingswerkzaamheden, hogedrukreiniging, betonherstel (reparatie), impregneerwerk en kozijnvervanging.

 

 

Onze voordelen

Indien u ervoor kiest om met ons de samenwerking aan te gaan, brengt dat vele voordelen met zich mee. Wij:

  • zijn altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk door de goede relaties met onze leveranciers
  • hanteren korte communicatielijnen met onze klanten
  • bieden u een uitstekende service
  • zijn grotendeels onafhankelijk van derden door de eigen hoogwerkers met personeel
  • hebben alleen personeelsleden die kwaliteitswerk kunnen garanderen
  • kunnen aantrekkelijke prijzen hanteren, door lage overheadkosten, goed personeel en strakke planningen

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van de schilderdiensten van Storm Vastgoedzorg en uw huis laten verven? Twijfel niet en neem contact met ons op. Dit is mogelijk door het contactformulier in te vullen op onze website. Voor een vrijblijvend gesprek, een scherpe offerte of informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar (0180) 654 090. Uw vastgoed klus is in goede handen bij Storm Vastgoedzorg!


Contact

 

 


Onze gegevens

Storm Vastgoedzorg B.V.

Adres: Brugge 6
  2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
Fax: 0180-654322
E-mail: info@stormvastgoedzorg.nl
KvK nr: 61217905