Houtrot reparatie

 

Heeft u last van houtrot aan uw kozijn of deur? Geen probleem Storm Vastgoedzorg is specialist in houtrot reparatie. Al ruim 75 jaar zijn wij expert in het uitvoeren van reparatie, renovatie en schilderprojecten. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Mede dankzij onze goede relatie met leveranciers, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van ons vakgebied. Tevens staat een goede relatie met de klant voorop. Het resultaat hiervan zijn korte communicatielijnen een servicegerichte aanpak.

Houtrot reparatie en meer

Bij Storm Vastgoedzorg bent u aan het juiste adres voor diverse diensten. Organisaties als woningbouwcorporaties, bouwmaatschappijen, zorg- en overheidsinstellingen, verenigingen van eigenaren en nog vele andere kunnen bij ons terecht voor schilderdiensten. Wij klaren elke klus voor u. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor dakbedekkingswerkzaamheden, hogedrukreiniging, behangwerk, kozijnvervanging, impregneerwerk, graffiti-beschermingssystemen en betonherstel (reparatie).

 

 

Waarom kiezen voor Storm Vastgoedzorg?

Indien u een samenwerking met ons aangaat, dan bent u verzekerd van de volgende voordelen. Wij:

  • zijn altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk door de goede relaties met onze leveranciers
  • hanteren korte communicatielijnen met onze klanten
  • bieden u een uitstekende service
  • zijn grotendeels onafhankelijk van derden door de eigen hoogwerkers met personeel
  • hebben alleen personeelsleden die kwaliteitswerk kunnen garanderen
  • kunnen aantrekkelijke prijzen hanteren, door lage overheadkosten, goed personeel en strakke planningen

Meer weten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw houtrot reparatie aan de professionals van Storm Vastgoedzorg overlaten? Neem dan nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Voor een vrijblijvend gesprek, een scherpe offerte of informatie kunt u ook altijd bellen naar (0180) 654 090.

 

Contact

 


Onze gegevens

Storm Vastgoedzorg B.V.

Adres: Brugge 6
  2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
Fax: 0180-654322
E-mail: info@stormvastgoedzorg.nl
KvK nr: 61217905