Buitenschilderwerk

Wilt u als vastgoedbelegger of VVE- beheerder uw buitenschilderwerk aan een professioneel schildersbedrijf overlaten? Maak kennis met Storm Vastgoedzorg. Wij zijn al ruim 75 jaar expert in schilderprojecten. Voorheen eerst zo’n 50 jaar in Rotterdam en sinds 2000 in Barendrecht en omstreken.

Buitenschilderwerk bij Storm Vastgoedzorg

Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse diensten. Storm Vastgoedzorg biedt aan bedrijven als bouwmaatschappijen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstellingen en veel meer schilderdiensten aan. Dankzij onze jarenlange ervaring klaren wij elke klus. Naast buitenschilderwerk kunt u bij ons ook terecht voor houtrotreparatie, kozijnvervanging, behangwerk, dakbedekkingswerkzaamheden, hogedrukreiniging, betonherstel (reparatie), graffiti-beschermingssystemen en impregneerwerk.

 

Onze pluspunten

Wanneer u kiest voor Storm Vastgoedzorg, geniet u van de volgende voordelen. Wij:

  • zijn altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk door de goede relaties met onze leveranciers
  • hanteren korte communicatielijnen met onze klanten
  • bieden u een uitstekende service
  • zijn grotendeels onafhankelijk van derden door de eigen hoogwerkers met personeel
  • hebben alleen personeelsleden die kwaliteitswerk kunnen garanderen
  • kunnen aantrekkelijke prijzen hanteren, door lage overheadkosten, goed personeel en strakke planningen

Bel ons

Bent u enthousiast over de mogelijkheden die wij te bieden hebben en wilt u uw buitenschilderwerk met een gerust hart aan ons overlaten? Bel ons of vul het contactformulier in op de website. Bij Storm Vastgoedzorg bent u verzekerd van de beste service en kwaliteit dankzij onze uiterst bekwame medewerkers. Wij leveren net dat beetje meer.

 

 

Contact


Onze gegevens

Storm Vastgoedzorg B.V.

Adres: Brugge 6
  2993 LB Barendrecht
Telefoon: 0180-654090
Fax: 0180-654322
E-mail: info@stormvastgoedzorg.nl
KvK nr: 61217905